Tilbud!

Økologisk tanggødning

  • Ny forbedret opskrift
  • Baseret på dansk økologisk tang NPK: 1-0-4
  • Tanggødning kan bruges til stueplanter og blomster både inden- og udendørs.

89 kr.199 kr. inkl. moms

Økologisk tang gødning til alle planter i haven – Det mest naturlige valg

Økologisk tang gødning til alle planter i haven – Det mest naturlige valg

Flydende tanggødning er en 100% naturlig planteforstærker og jordforbedringsmiddel der forbedrer din jord og planter som ses ved større blomstersætning, flere frugter, sundere og stærkere rødder samt grønne planter. Økologisk tanggødning er særdeles effektiv og bidrager med et højt indhold af makro- og mikronæringsstoffer til gavn i økologisk dyrkning. Du kan med fordel bruge produktet over alt i din have eller indendørs.

Om tanggødning

Marineplanter er i årevis blevet brugt som gødningskilde til skabelse af en frugtbarjord, da den indeholder mange aktive biologiske elementer, mineraler og organisk kvælstof i den bedste kvalitet. Derfor er tanggødning også uundværligt en de fleste haver.

Tanggødning er skabt med respekt for naturen og omtanke for miljøet. Denne økologiske flydende gødning fra Jysk Muld Kongerslev, er rent faktisk et forædlet produkt igennem naturlig fermentering baseret på restprodukter fra en anden dansk virksomhed, Nordisk Tang. Sammen har de udnyttet et restprodukt som ellers havde gået til spilde. Ligesom Jysk Muld, ønsker Nordisk Tang at arbejde for en bæredygtig produktion med minimalt spild og omtanke for miljø, derfor indgik de et samarbejde med at udvikle organisk naturlig tanggødning på basis af et spildprodukt, der forekommer ved høstningen af økologiske liner med tang, det som ikke er tilstrækkelig kvalitet, frasorteres. Denne frasortering forarbejdes under en naturlig fermenteringsproces og tappes til sidst. Et cirkulært og grønt samarbejde om en mere klimarigtig fremtid.

Ønsker du at lære mere om tang som gødning, så læs vores artikel “Tanggødning – Til brug i haven og på græsplænen”

Sådan bruger du tanggødning

Nemt at dosere.

  • Rækker til 500 liter gødningsvand
  • Til udvanding med vandkande: Der anvendes 50 ml. til 10 l. vand.Mindre gødningskrævende planter: Der anvendes 25 ml. til 10 l. vand.
  • Til drypvandingsanlæg i drivhuse: Husk at bruge regnvand og efterskylle med rent vand når du er færdig med at dosere gødning, det forhindrer tilkalkning af slanger og dyser. Gødningen hældes ufortyndet på vandingsanlæggets beholder, som efterfyldes efterhånden som den tømmes.
  • Til kapillærkasser: Der anvendes 50 ml. koncentreret gødning til 10 ltr. vand – Herefter vandes plantesækken oppe fra. Husk ikke vandet lige omkring agurken men i jorden i stedet.
  • Til bladgødskning: Ibland 5ml. til 10 l. vand og sprøjt dine planter indtil de begynder at dryppe. Gentag hver uge i vækstfasen.

Om Jysk Muld Kongerslev

Jysk Muld Kongerslev er en familieejet virksomhed placeret i smukke omgivelser nær Lille Vildmose. Virksomheden blev opstartet på grundlaget af en mere klimarigtig fremtid inden for plantebranchen. Vi arbejder hverdag på at blive din førende leverandør af høj kvalitets kompost og økologiske gødninger i både flydende og fast form. Vores produkter er skabt på basis af rene danske næringsstoffer med afsæt i cirkulær økonomi, fri for kemiske tilsætningsstoffer og gift, derfor kan du som forbruger trygt og med god samvittighed bruge dem i din have.

spagnumfri jord

 

Vægt 3,5 kg
Størrelse

1 Liter, 2.5 Liter

Indkøbskurv