FRAGT- OG LEVERING

Leveringsbetingelser

Vi sætter en ære i at vores varer bliver leveret til tiden og at vi overholder de aftalte salgsbetingelser. Såfremt du har behov for rådgivning, vejledning eller andet så er du meget velkommen til at ringe til os på +4525593319 eller sende en e-mail på [email protected]

Vi leverer varer til adresser I Danmark – Dog kun til brofaste øer. Varerne leveres 1-3 hverdage efter din bestilling. Læs mere under de enkelte leveringsformer. Alle vores produkter er pakket og sendt i miljøvenlig emballage. 

1. Privatkunde 
2. Erhvervskunde 
 

1. Privatkunde:
Vi tilbyder følgende leveringsmuligheder til privatkunder: 

  • Klik & Få leveret: Alle priser på vores produkter er eksklusive levering, hvor ikke andet er anført. Leveringstiden er 1-3 hverdage og vi tilbyder flere leveringsmetoder. Du får leveringsoplysninger på e-mail, og besked dagen før levering på både SMS og e-mail. Har vi ikke adgang til din bolig eller ingen mulighed for at stille varerne forsvarligt, bliver de taget med retur. Herefter, kontakter vi dig med henblik på at lave ordren om til en Klik & Hent-ordre, senere levering eller annullering. Ved bestilling er det muligt at specificere hvor vi skal stille varerne, hvis du ikke er hjemme til levering. Havebixen bærer ansvaret for varerne indtil vi har afleveret dem på din adresse. Er vejrforholdene til hinder for en forsvarlig levering, kontakter vi dig med henblik på at lave ordren om til en senere levering eller annullering. 
  • Klik & Hent: Er gratis. Hvis vi har din bestilling inden kl. 12 kan du afhente den hos butikken indenfor 4 timer samme dag. Du modtager besked på SMS, når ordren er klar til afhentning. Hvis bestillingen ikke er afhentet inden 48 timer efter du har modtaget besked, slettes ordren og det reserverede beløb på din bankkonto frigives. Havebixen bærer ansvaret for varerne, indtil vi har udleveret dem.
  • Palle levering: Du har mulighed for at købe hele paller og ved køb af fyldte paller leverer vi fragtfrit i hele landet undtagen ikke-brofaste øer. Det er helt fint at blande forskellige produkter fra vores sortiment, så du kan med fordel gå sammen med naboen om at fylde pallen op for at spare fragten. Ved bestilling af vare der ikke fylder en hel palle, vil fragtprisen fremgå før betaling.
  • Aflæsning af paller: Hvis andet ikke er aftalt, aflæsses paller med varer ved skellet på kundens adresse. Levering forudsætter at vognmand kan køre frem til adressen med lastbil og foretage en forsvarlig aflæsning. 
  • Transport efter aflæsning: Vognmanden medbringer en motoriseret palleløfter, som kan bruges til at transportere pallen over kortere afstande efter aflæsning fra lastbilen. Transport med palleløfteren er forudsat et jævnt kørefast underlag, så som fliser, asfalt, beton eller lignede. Hvis pallen aflæsses på ikke-kørefast underlag såsom græs eller grus, kan pallen ikke flyttes yderligere. Det er muligt at tilkøbe aflæsning med minitruck eller levering med kran. 

2. Erhvervskunde:
Vi tilbyder følgende leveringsmuligheder til erhvervskunder: 

  • Vognlæs
  • Bigbags
  • Sækkevare 
    Levering er håndteret af Dansk Distribution og kan leveres til alle adresser i Danmark – dog kun brofaste øer, medmindre andet er aftalt. 

Forsendelsesomkostninger

De samlede leveringsomkostninger fremgår tydeligt, når du bestiller varer i webshoppen.

Det er muligt at vælge imellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Havebixen.dk tager ansvaret for varerne, indtil modtagelsen. Vi leverer kun i Danmark, dog ikke Grønland, Færøerne og Bornholm.

Du betaler kun fragt én gang, uanset hvor mange produkter, du køber pr. ordre.

Vi sender alle vores pakker med forskellige fragt leverandører, så du sikret den billigste pris. Leverandøren og prisen vil fremgå før betaling. Køber man for over 5000 kr. dækker vi alle fragtomkostninger. Når gratis levering anvendes, sendes pakker under 30 kg. til den nærmeste pakkeshop. Større leveringer som kræver levering på paller sendes med Dansk Distribution med levering direkte til adressen. Varen stilles uden kvittering for modtagelse på købers ansvar.

Ved køb under 5000 kr. fremgår fragtprisen ved betaling.

Vores betingelser til aflæsningsstedet er, at underlaget er fast, dvs. fliser eller asfalt. Vurderer vi at dit ønskede aflæsningssted ikke er muligt, stiller vi varen så tæt på som muligt. Ønsker du mere fleksibel levering, f.eks. på grus i en indkørsel, kan du bestille mobiltruck levering på størstedelen af vores varer.

Returnering og fortrydelsesret

Når du handler hos Havebixen.dk har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som er indsat i bunden af betingelserne.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Jord, sand, flis og tung granit. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til: 800 kr. pr. bigbag.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – Varen kan prøves på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som “brugt”, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig – vi betaler til gengæld for at den ny ombyttede vare sendes til dig igen.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Tilbagebetaling sker til samme betalingskort, som der blev anvendt ved køb hurtigst muligt og senest 14 dage fra den dato, du gav os meddelelse om fortrydelsen.

 

– Returvarer sendes til:

 

MKA Handels ApS
Kystvejen 57 9560 Hadsund

ATT: RETURVARER

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

HAVEBLOGGEN: DET ER MERE END BARE EN HAVE

Der udkommer jævnligt nye artikler, guides, videoer og inspirerende indhold som du kan bruge til dit næste haveprojekt når dine havedrømme skal udfoldes.
 

Indkøbskurv