Økologisk surbundsgødning

  • Til surbundsplanter som rhododendron, hortensia, lyng m.m.
  • NPK: 3-1-2

89 kr. inkl. moms

Surbundsgødning – Et økologisk og plantebaseret produkt.

Økologisk surbundsgødning er en plantebaseret surbundsgødning fra Jysk Muld Kongerslev giver nyt liv i dine surbundsbede så du kan få kraftige planter som sætter massere blomsterknopper og dermed massere blomster.

Om surbundsgødning

Økologisk og organisk surbundsgødning giver øget biologisk aktivitet i form af gavnlige mikroorganismer såsom bakterier, der er med til at nedbryde den beriget gødning og forsyne dine planter med vigtige næringsstoffer. Mikroorganismerne forbedrer jordstrukturen og danner humus i jorden, så den holder bedre på næring og vand fremadrettet. Fordelen med økologisk surbundsgødning fra Jysk Muld Kongerslev er at den har et meget lav pH værdi og er med til og forsure dit bed. Surbundsplanter skal dyrkes i lav pH fra 4,5 til 5,5 så de kan optage de korrekte næringsstoffer.

Sådan bruger du surbundsgødning

  • 10 kg/100 m2, 2-3 gange årligt
  • Svider ikke planterne
  • Lugtfri

Om Jysk Muld Kongerslev

Jysk Muld Kongerslev er en familieejet virksomhed placeret i smukke omgivelser nær Lille Vildmose. Virksomheden blev opstartet på grundlaget af en mere klimarigtig fremtid inden for plantebranchen. Vi arbejder hverdag på at blive din førende leverandør af høj kvalitets kompost og økologiske gødninger i både flydende og fast form. Vores produkter er skabt på basis af rene danske næringsstoffer med afsæt i cirkulær økonomi, fri for kemiske tilsætningsstoffer og gift, derfor kan du som forbruger trygt og med god samvittighed bruge dem i din have. Du kan læse mere om Jysk Muld Kongerslev her 

spagnumfri jord

 

Vægt 5 kg
Størrelse

5 liter

Indkøbskurv