Økologisk blomstergødning

  • Ny forbedret opskrift: NPK 4-2-3 + 1% Magnesium
  • Certificeret økologisk gødning
  • Danskproduceret
  • Anvendes til blomster indendørs og udendørs

89 kr.279 kr. inkl. moms

Blomstergødning til stueplanter, udendørs krukker og blomsterbede

Blomstergødning fra Jysk Muld er specielt udviklet til blomster i krukker, potter og blomsterbede. Den økologiske og organiske gødning indeholder nok NPK og mikronæring til at dine forårsblomster, stauder, sommerblomster og stedsegrønne planter får de bedste vækstbetingelser.  Sunde og raske planter viser sig ved grønne blade, mange blomsterknopper med en masse farverige blomster. Det er vigtigt at huske på, at når dine planter er sunde, er de også mere modstandsdygtige overfor skadedyr og sygdomme.

Med økologisk blomstergødning fra Jysk Muld får du en organisk gødning, der er langtidsvirkende og frigives i takt med planternes behov.

Anvendelse

  • Rystes godt før brug.
  • Gødningen tilsættes vand i forholdet 100 ml. gødning til 10 liter vand.
  • Til mindre krævende planter kan man bruge 50 ml. til 10 liter vand.
  • 1 liter rækker til 100 liter gødningsvand
  • 2,5 liter rækker til 250 liter gødningsvand

Indhold

Økologiske hestebønner og økologisk roemelasse, fermenteret, filtreret og tappet.

NPK 4-2-3 + 1% Magnesium

Vælg økologisk og plantebaseret

Det er en god idé at vælge danskproduceret økologisk gødning til dine blomster i din have. På den måde undgår du at forurene dig selv og dine omgivelser med kemi og tilsætningsstoffer, som der kan være i andre gødninger. Økologisk gødning fra Jysk Muld Kongerslev er øko-cetificeret samt 100% organisk og naturligt.

Dine planter elsker organisk gødning, fordi den er plantebaseret og indeholder lige præcis de plantenæringsstoffer, som dine afgrøder har behov for. Den er langtidsvirkende og frigives i takt med blomsternes behov.

Ved at købe Økologisk gødning fra Jysk Muld er du med til at støtte en grøn og sund værdikæde – sammen er vi med til at skabe et mere bæredygtigt samfund.

FAQ om gødning

Vi har her samlet de mest adspurgte spørgsmål omkring gødning, men skulle du fortsat have spørgsmål til vores faste gødninger eller flydende økologiske gødninger, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Jysk Muld Kongerslev

Jysk Muld Kongerslev er en familieejet virksomhed placeret i smukke omgivelser nær Lille Vildmose. Virksomheden blev opstartet på grundlaget af en mere klimarigtig fremtid inden for plantebranchen. De arbejder hver dag på at blive din førende leverandør af høj kvalitetskompost og økologiske gødninger i både flydende og fast form. Deres produkter er skabt på basis af rene danske næringsstoffer med afsæt i cirkulær økonomi, fri for kemiske tilsætningsstoffer og gift, hvorfor du som forbruger trygt og med god samvittighed kan bruge dem i din have. Du kan læse mere om Jysk Muld Kongerslev her.

Vægt 3,5 kg
Størrelse

1 Liter, 2.5 Liter

Indkøbskurv