BIO Topdressing/Plænedressing

1.149 kr. inkl. moms

Topdressing til græsplænen

Spagnumfri topdressing til græsplænen – Dansk produceret fra Jysk Muld. Et sorteret og findelt produkt der gør det meget homogent og helt ideelt som topdressing af havens græsplæne. Topdressing består af kvalitets- og langtidsmodnet kompost som har henlagt i minimum 18 måneder – Det giver humusforbedrende egenskaber, mangfoldighed af mikroorganismer som medvirker en sund vækst som giver en modstandsdygtig græsplæne der forbliver mørkegrøn, jævn og tæt hele sommeren igennem.

Fordelen med kompostbaseret topdressing

Med kompostbaseret topdressing får du et produkt der er naturlig og som fornyer jorden. Det giver liv og en jord med mere struktur, hvilket forbedrer drænforholdene og forringer levevilkårene for mos – hvilket gør det nemmere at vedligeholde din græsplæne. En anden fordel er at, komposten indeholder en masse essentielle næringsstoffer som beriger græsplænen med NPK.

Sådan bruger du det

Fordel topdressing til leret eller sandet jord oven på græsplænen i ca. 3-4 mm lag – I bigballen er der nok til 100-150m2 græsplæne. Fordelen ved vores bigbag er, at de ikke er så høje hvilket gør dem nemme at tømme fra toppen af uden problemer. Blot fyld trillebøren med topdressing og herefter udkast med skovl på græsplænen. Har din græsplæne huller, så fyld dem inden med topdressing eller harpet jord. Hvor ofte skal der bruges topdressing En kendt tommelfingerregel siger, du bør give din græsplæne et fornyet lag topdressing hvert forår og efterår. På den måder sikrer du fornyelse af din græsplæne hvert år og det er den bedste måde at vedligeholde sin græsplæne på. Vi sørger for alt det tunge besvær og sørger for levering lige til haven. Prisen er inklusive alt – også leveringen.

Tilbud på topdressing

Ønsker du tilbud på topdressing også kendt som plænedressing, så ring på +45 25 59 33 19 eller skriv til [email protected]. Vi er vant til projekter i små og større skala og er ikke bange for en udfordring, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvorfor vælge spagnumfri?

Moseområderne er en sjælden naturtype, der er hjemsted for fascinerende planter og andet dyreliv, hvoraf nogle kun kan findes i disse specifikke naturtyper. Moseområder dækker kun 3% af verdenslandareal, men disse ekstraordinære levesteder rummer 550 gigaton kulstof, hvilket næsten er dobbelt så meget kulstof som træ i alle verdensskove til sammen. Hvert år graves millioner af kubikmeter tørv op af jorden for at private og professionelle kan dyrke planter; disse destruktive handlinger er i strid med den danske regerings natur- og klimamål. Beskyttelse af moseområder er et afgørende skridt, vi skal tage for at sætte naturen i genopretning og stoppe den enorme emission af CO2 – Ikke nok med at ved ødelæggelse af mosen, frigives der drastisk enorme mængder CO2 hverdag, men tørven skal ofte også behandles, håndteres og transporteres over store afstande, det medvirker til endnu mere CO2 belastning, en ond cirkel du kan være med til at stoppe. #stopspagnum

Gå efter spagnumfri muld

Det er bedre for naturen og klimaet at anvende kompostbaseret produkter uanset om det er bigbags- eller sække. Husk at gå efter danske producenter og produktionen foregår i Danmark, så du sikret et produkt med minimal belastning på klima.

Om Jysk Muld Kongerslev

Jysk Muld Kongerslev er en familieejet virksomhed placeret i smukke omgivelser nær Lille Vildmose. Virksomheden blev opstartet på grundlaget af en mere klimarigtig fremtid inden for plantebranchen. Vi arbejder hverdag på at blive din førende leverandør af høj kvalitets kompost og økologiske gødninger i både flydende og fast form. Vores produkter er skabt på basis af rene danske næringsstoffer med afsæt i cirkulær økonomi, fri for kemiske tilsætningsstoffer og gift, derfor kan du som forbruger trygt og med god samvittighed bruge dem i din have. Du kan læse mere om Jysk Muld Kongerslev her 

spagnumfri jord
Vægt 1000 kg
Indkøbskurv