BIO surbundsjord 600 liter

1.149 kr. inkl. moms

BIO surbundsjord til rhododendron og surbundsbede

BIO surbundsjord til haven! Endelig et alternativ til spagnum når der skal jordforbedres i nye eller eksisterende surbundsbede. Specielt formuleret til at imødekomme behovene for alle planter, der elsker sure vækstforhold, indeholder denne tørvefri kompost alle de næringsstoffer, de har brug for at overleve og holder godt på vandet så dine planter ikke tørre ud. Giver rigtig gode resultater med rhododendron, blåbær, lyng m.m.

Sådan bruger du det

Til krukker og altankasser

Læg et lag kompost i bunden af ​​potten. Tag planten ud af potten, løsn rodklumpen og placer den i ​​potten som du ønsker. Fyld hulrummet omkring rodklumpen, og sørg for, at mulden dækker alle rødderne. Tryk jorden og planterne let, vand krukken eller altankasserne igennem. Nu skal du bare vente på den frodige vækst.

Til plantning i bede og som jordforbedring

Grav et hul dobbelt med dobbelt størrelse som rodklumpen. Fyld hullet halvt med surbundsmuld og placer din plante, efterfyld med surbundsmuld og tryk let rundt om planten så den forankres ordentligt. Vand grundigt.

Hvorfor vælge spagnumfri?

Moseområderne er en sjælden naturtype, der er hjemsted for fascinerende planter og andet dyreliv, hvoraf nogle kun kan findes i disse specifikke naturtyper. Moseområder dækker kun 3% af verdenslandareal, men disse ekstraordinære levesteder rummer 550 gigaton kulstof, hvilket næsten er dobbelt så meget kulstof som træ i alle verdensskove til sammen. Hvert år graves millioner af kubikmeter tørv op af jorden for at private og professionelle kan dyrke planter; disse destruktive handlinger er i strid med den danske regerings natur- og klimamål. Beskyttelse af moseområder er et afgørende skridt, vi skal tage for at sætte naturen i genopretning og stoppe den enorme emission af CO2 – Ikke nok med at ved ødelæggelse af mosen, frigives der drastisk enorme mængder CO2 hverdag, men tørven skal ofte også behandles, håndteres og transporteres over store afstande, det medvirker til endnu mere CO2 belastning, en ond cirkel du kan være med til at stoppe. #stopspagnum

Gå efter spagnumfri muld

Det er bedre for naturen og klimaet at anvende kompostbaseret produkter uanset om det er bigbags- eller sække. Husk at gå efter danske producenter og produktionen foregår i Danmark, så du sikret et produkt med minimal belastning på klima.

Om Jysk Muld Kongerslev

Jysk Muld Kongerslev er en familieejet virksomhed placeret i smukke omgivelser nær Lille Vildmose. Virksomheden blev opstartet på grundlaget af en mere klimarigtig fremtid inden for plantebranchen. Vi arbejder hverdag på at blive din førende leverandør af høj kvalitets kompost og økologiske gødninger i både flydende og fast form. Vores produkter er skabt på basis af rene danske næringsstoffer med afsæt i cirkulær økonomi, fri for kemiske tilsætningsstoffer og gift, derfor kan du som forbruger trygt og med god samvittighed bruge dem i din have. Du kan læse mere om Jysk Muld Kongerslev her 

Vægt 1000 kg
Indkøbskurv