Spagnumfri vækstmuld 600 liter

1,119.00 kr.

FRI FRAGT OVER 799 DKK

Spagnumfri vækstmuld kan anvendes, hvor muldens dyrkningsegenskaber ikke er tilfredsstillende. Lerjorder bliver lettere at arbejde med (dræningsevne og luftskifte forbedres, komprimering og tilslæmning modvirkes).

Spagnumfri vækstmuld
Spagnumfri vækstmuld kan anvendes, hvor muldens dyrkningsegenskaber ikke er tilfredsstillende. Lerjorder bliver lettere at arbejde med (dræningsevne og luftskifte forbedres, komprimering og tilslæmning modvirkes). Sandjorders evne til at holde på næringsstoffer forbedres, behovet for vanding mindskes og endelig nedsættes risikoen for vind- og vanderosion.Om Jysk Muld Kongerslev

Jysk Muld Kongerslev er en familieejet virksomhed placeret i smukke omgivelser nær Lille Vildmose. Virksomheden blev opstartet på grundlaget af en mere klimarigtig fremtid inden for plantebranchen.

Vi arbejder hverdag på at blive din førende leverandør af høj kvalitets kompost og økologiske gødninger i både flydende og fast form. Vores produkter er skabt på basis af rene danske næringsstoffer med afsæt i cirkulær økonomi, fri for kemiske tilsætningsstoffer og gift, derfor kan du som forbruger trygt og med god samvittighed bruge dem i din have.

Du kan læse mere om Jysk Muld Kongerslev her

Vægt 1000 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Spagnumfri vækstmuld 600 liter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv