Pakke – Topdressing til græsplæne

  • Giver utrolige vækstresultater og gør at græsset kan udkonkurrer ukrudt samt mos
  • Indeholder Topdressing ‘Vækst’, græsfrø, havekalk og gødning
  • Rækker til ca. 150 m2

1.399 kr. inkl. moms

Jord til græsplæne, græsfrø, havekalk og græsplænegødning – Samlet i én pakke

En græsplænepakke med alt du skal bruge til 150 m2 græsplæne for at få den til at fremstå sund, stærk og flot hele sommeren igennem.

Topdressing Vækst giver ikke både en flot græsplæne, men også mørkegrøn og tæt plæne, som kan modstå de fleste sygdomme. Én forårspakke rækker op til 150 m2 græsplæne, brug 4mm som udlægning. Har du store huller i plænen der skal fyldes, så påfyld hullerne med god kompostjord inden.

Kom i gang med forårspakken!

Fordel topdressingen over græsplænen i et 4mm lag. Der medfølger nok til 150 m2. Det nemmeste er at tage en trillebøre og påfylde med topdressing. Herefter ”Kaster” du materialet ud på græsplænen. Til sidst afslutter du med rive.
Smart trick: Græsfrøene kan blandes i topdressingen, så spare du en arbejdsgang og giver græsplænen de bedste muligheder for at, blive tæt og slidstærk igen.

Forårsplæne pakken indeholder:

1 stk. bigbag Topdressing ”Vækst” á 1000 kg.
1 spand á 5 liter Græsfrø
2 spande á 5 Plænegødning
2 spande á 5 liter Havekalk

Prisen er inklusive alt – også leveringen.

Tilbud på topdressing

Ønsker du tilbud på topdressing også kendt som plænedressing, så ring på +45 25 59 33 19 eller skriv til [email protected]. Vi er vant til projekter i små og større skala og er ikke bange for en udfordring, så tøv ikke med at kontakte os.

Vægt 1000 kg
Indkøbskurv