Organisk Plænebooster 15 kg

  • Plænebooster med både kalk og gødning
  • Naturligt jordforbedringsmiddel
  • Pelleteret og nemt at anvende
  • Langtidsvirkende

149 kr. inkl. moms

Plænebooster – når du vil din plæne det bedste

Plænebooster fra Jysk Muld kongerslev i 15 liters sække er den bedste næring din plæne kan bede om. Den er med til at oprette den korrekte pH-værdi i jorden og forbedrer strukturen, således din plæne bliver grøn, tæt og næringsrig.

Denne plænebooster er mere end bare havekalk eller plænegødning. Med plæneboosteren får du det bedste fra begge dele i en pelleteret udgave, som er nemt for dig at anvende.

Du kan bruge plænebooster i hele din have. Ud over græsplænen anbefaler vi også brug i køkkenhave, blomsterbede og i din hæk. Du får hermed et godt all-around produkt, som kan benyttes i hele haven og som vil gøre, at dine planter får de bedste vækstbetingelser.

NPK-indhold: 2-1-1

Dosering pr. 10 m2

 

Græsplæne

5 kg. i foråret og efteråret

 

Køkkenhave

6 kg. i foråret

 

Blomsterbede/Hækplanter

3 kg. i foråret

Økologisk kompost og skrivekridt, pelleteret

Jysk Muld Kongerslev er en familieejet virksomhed placeret i smukke omgivelser nær Lille Vildmose. Virksomheden blev opstartet på grundlaget af en mere klimarigtig fremtid inden for plantebranchen. De arbejder hver dag på at blive din førende leverandør af høj kvalitetskompost og økologiske gødninger i både flydende og fast form. Deres produkter er skabt på basis af rene danske næringsstoffer med afsæt i cirkulær økonomi, fri for kemiske tilsætningsstoffer og gift, hvorfor du som forbruger trygt og med god samvittighed kan bruge dem i din have. Du kan læse mere om Jysk Muld Kongerslev her.

Vægt 15 kg
Indkøbskurv