Tilbud!

Økologisk mikrobooster

  • Biostimulerende effekter og booster jordens sundhed
  • Fyldt med gavnlige mikroorganismer
  • Svider ikke planter

89 kr.199 kr. inkl. moms

Økologisk Mikrobooster – Flydende jordforbedringsmiddel

Økologisk MikroBooster fra Jysk Muld Kongerslev er et produkt som stimulere de gavnlige mikroorganismer og øger jordaktiviteten samt giver humus forbedrende egenskaber. Det er et klimavenligt produkt til dig, som ønsker at gøre lidt mere for en levende jord. Det bidrager til sundere og stærkere planter som skyldes den øgede mikrobielle aktivitet omkring plantens rødder, som danner et forsvarsværn mod skadegører og forsyner planten med essentielle plantenæringsstoffer.

Mikroorganismer, hvorfor er det vigtigt?

De  levende bakterier og svampe forbedre spiringsprocesser og dermed booster de kimplantestadiet ekstraordinært og i blomstringstadiet er det medvirkende til mange flere og større blomsterknopper samt afgrødeudbytter. Økologisk MikroBooster består af et komplekst netværk af gavnlige nytteorganismer såsom bakterier og svampe samt bioaktive stoffer såsom enzymer. Disse nytteorganismer kolonisere plantens rødder omkring rhizozfæren der medvirker bedre optagelighed af kvælstof, fosfor, kalium, magnesium, calcium, mikronæringsstoffer og andre vigtige plantenæringsstoffer.

Bakterier

Bakterierne i økologisk mikrobooster forekommer under den naturlige fermenteringsproces og er medvirkende til gavnlige væksthormoner til fordel for rodudvikling og plantevækst. Bakterierne er også med til at omdanne organisk stof til essentielle plantenæringsstoffer og stabilisering af tungopløselige næringsstoffer såsom fosfor.

Svampe

Svampe danner et symbiotisk forhold med planterødderne, de indgår et partnerskab hvor svampen får vigtige kulhydrater fra plantens fotosyntese, omvendt beskytter svampen planten mod skadelige patogener og svampevækst, samtidig med at den fremmer rigelig rodudvikling, vandretention og næringsoptagelse.

Sådan bruger du MikroBooster

 

  • Nemt at dosere.
  • Rækker til 500 liter gødningsvand
  • Vi anbefaler at anvende MikroBooster 1 gang ugentligt i vækstsæsonen.
  • Til udvanding med vandkande: Der anvendes 50 ml. til 10 l. vand.Mindre gødningskrævende planter: Der anvendes 25 ml. til 10 l. vand.
  • Til drypvandingsanlæg i drivhuse: Husk at bruge regnvand og efterskylle med rent vand når du er færdig med at dosere gødning, det forhindrer tilkalkning af slanger og dyser. Gødningen hældes ufortyndet på vandingsanlæggets beholder, som efterfyldes efterhånden som den tømmes.
  • Til kapillærkasser: Der anvendes 50 ml. koncentreret gødning til 10 ltr. vand – Herefter vandes plantesækken oppe fra. Husk ikke vandet lige omkring agurken men i jorden i stedet.
  • Til regenerering af jorden: 10 ml pr. 1 liter vand. Jorden gennemvædes og hviles i minimum 10 dage med udetemperatur på minimum 10 grader.

Om Jysk Muld Kongerslev

Jysk Muld Kongerslev er en familieejet virksomhed placeret i smukke omgivelser nær Lille Vildmose. Virksomheden blev opstartet på grundlaget af en mere klimarigtig fremtid inden for plantebranchen. Vi arbejder hverdag på at blive din førende leverandør af høj kvalitets kompost og økologiske gødninger i både flydende og fast form. Vores produkter er skabt på basis af rene danske næringsstoffer med afsæt i cirkulær økonomi, fri for kemiske tilsætningsstoffer og gift, derfor kan du som forbruger trygt og med god samvittighed bruge dem i din have.

spagnumfri jord

 

Vægt 3,5 kg
Størrelse

1 Liter, 2.5 Liter

Indkøbskurv