Insektgødning 5 liter

  • Bruges til alle planter
  • Der er nok gødning op til 50 m2
  • Ekstrementer fra insektslarver

49 kr. inkl. moms

Insektgødning til stueplanter og krukker udendørs

Insektgødning er en grøn og bæredygtig gødning fra Jysk Muld Kongerslev giver nyt liv i dine stueplanter, krukker og havebede, så du kan få kraftige planter med grønt flot løv og krukker med blomster som sætter massere blomsterknopper og dermed massere blomster.

Om insektgødning

Pelleteret insektgødning består af ekskrementer fra insekter, hvilket sammen med næringsstoffer indeholder kitin, som er byggesten til at holde plantens cellevægge sunde og stærke. Den stærke cellevæg gør planten modstandsdygtig over for skadedyr og sygdomme. Insektgødning er også en rigtig god til gødskning med essentielle næringsstoffer som er lette for planten at optage. En anden fordel er at insektgødningen balancerer pH værdien og bidrager med gavnlige mikroorganismer i jorden.

100% bæredygtigt

Booster planterne

Langtidsvirkende og lugtfri

Naturligt valg

Sådan bruger du insektgødning

Insektgødning graves ned i potten, krukken eller bedet så pillerne dækkes med jord. Hvis du vil øge tilgængeligheden af næringsstofferne, tilsæt flydende økologisk tanggødning eller mikrobooster.

Nemt at bruge og svider ikke planterne. Kan bruges til alle slags planter.

Om Jysk Muld Kongerslev

Jysk Muld Kongerslev er en familieejet virksomhed placeret i smukke omgivelser nær Lille Vildmose. Virksomheden blev opstartet på grundlaget af en mere klimarigtig fremtid inden for plantebranchen. Vi arbejder hverdag på at blive din førende leverandør af høj kvalitets kompost og økologiske gødninger i både flydende og fast form. Vores produkter er skabt på basis af rene danske næringsstoffer med afsæt i cirkulær økonomi, fri for kemiske tilsætningsstoffer og gift, derfor kan du som forbruger trygt og med god samvittighed bruge dem i din have. Du kan læse mere om Jysk Muld Kongerslev her 

spagnumfri jord
Vægt 5 kg
Indkøbskurv