Havekalk 5 liter

  • Forhøjer jordens PH-værdi
  • Kvalitetsprodukt fra Jysk Muld Kongerslev
  • Afhjælper mos i græsplænen
  • Giver næringsstoffer til plænen og havebede

49 kr. inkl. moms

Havekalk – din vej til sund jord og grøn græsplæne

Ønsker du også en grøn, tæt og slidstærk græsplæne? Det kan den hurtigt blive, hvis du sørger for at give jorden de rette næringsstoffer.

Det er nemt, hurtigt og effektivt.

Hvis din have mangler kalk, så vil du opleve mos i din græsplæne og planter der mangler næring for at kunne vokse.

Kalk hjælper med at bibeholde en høj PH-værdi i jord, da både græs og de fleste planter ikke trives i en for sur jord, hvor jordens PH-værdi er for lav. Med tiden kommer din jord til at mangle kalk, da både græs og planter optager det samt at nedbør udvasker det løbende. Derfor er det vigtigt at tilføje det, så du får en flot, grøn og tæt græsplæne samt sunde planter.

Ud over kalk til haven, anbefaler vi naturligvis også en god gødning, som sammen med kalken kan være med til at give dit græs og dine planter de rette næringsstoffer, som de har behov for.

Du kan her se vores store udvalg af kvalitetsgødninger til ethvert behov. Blandt andet vores organisk plænegødning, som sammen med havekalk har jordforbedrende egenskaber, der vil styrke din græsplæne markant.

Anvendelse

Du kan både sprede havekalk med hænderne, dog anbefaler vi havehandsker til formålet, eller med en kalkspreder/strøvogn. Sørg for at fordele kalken godt, så det er hele området der for gavn af det. Du kan bruge kalk både på græsplænen, i blomsterbedet og i din køkkenhave. Det er dog vigtigt ikke at give kalk til dine surbundsbede, da de jo netop trives med den lave PH-værdi.

Du bør kalke din jord mens dit græs stadig er i hvile, og gerne i perioder med nedbør, således det får lov til at arbejde sig ned i jorden.

Jysk Muld Kongerslev

Jysk Muld Kongerslev er en familieejet virksomhed placeret i smukke omgivelser nær Lille Vildmose. Virksomheden blev opstartet på grundlaget af en mere klimarigtig fremtid inden for plantebranchen. De arbejder hver dag på at blive din førende leverandør af høj kvalitetskompost og økologiske gødninger i både flydende og fast form. Deres produkter er skabt på basis af rene danske næringsstoffer med afsæt i cirkulær økonomi, fri for kemiske tilsætningsstoffer og gift, hvorfor du som forbruger trygt og med god samvittighed kan bruge dem i din have. Du kan læse mere om Jysk Muld Kongerslev her.

 

Vægt 5 kg
Indkøbskurv